Oferta de Preturi?

(Spre dezamagirea..concurentei) nu voi insirui aici o lista lunga de ceva care sa incerce sa acopere absolut toate situatiile dupa care sa constatam fiecare din noi ba ca unii dintre noi au uitat sa precizeze ceva, sau ca am omis un amanunt care de fapt ne da peste cap socotelile intr-un mod fundamental..
Vom stabili amanuntele impreuna, cautand sa impacam ceea ce este tehnic posibil cu ceea ce isi doreste fiecare. Uneori se doresc mai multi cameramani, sau ..situatia o impune (suprafata localului nu poate fi acoperita doar de unul singur, sau evenimentul se desfasoara in mai multe localitati simultan pina la ceremonia religioasa, etc) Se doresc sedinte foto suplimentare, sau dupa eveniment, mirii doresc un "trash the dress" (mai pe romaneste ..trascalirea rochiei de mireasa) undeva in natura, sau la o locatie care taxeaza sedintele foto - muzee, etc.
Si la fel, nu voi mentiona, cum am vazut ca fac unii, un numar de fotografii sau de ore de film. Cum ar fi ca respectivul, cu mana pe declansator, sa observe ca a ajuns la nr.ul de poze discutat si brusc pleaca acasa!? Sau cu ochii pe ceas "gata! am filmat patru ore! Va pup!"?
Toate vor fi dimensionate atit cit trebuie ca produsul final sa fie ceva cursiv, frumos, bine realizat din toate punctele de vedere.
Asa ca.. ne-auzim la telefon!